Sain työsähköpostiini meilin, jossa kehotettiin peniksen isontamisleikkaukseen. Mainos lupasi, että “with Penis Enlarge your dick will be so long and thick as an elephants trunk”.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuulosti niin hienolta, että päätin kaivella vähän lisätietoja. Menin mainoksen hyperlinkin avulla Advanced Laboratories Incin kotisivuille. Heti alkuun minulle kerrottiin, että ”60 prosenttia naisista on onnettomia, koska heidän rakastajallaan on liian pieni penis”.

 

”Onko koolla väliä” – tekstin mukaan peniksen kokoon tyytymättömiä naisia olikin jo 67 prosenttia.


Tieto oli yllättävä. Yleensähän parisuhteen ongelmana ei ole niinkään penis, vaan se ihminen, johon penis on kiinnitetty.

 

Olen lukenut aikaisemmin, että peniksen isontaminen heikentää potenssia ja aiheuttaa muita seksuaalisia ongelmia.

 

Mutta olinkin väärässä. Isonnusleikkaus nimittäin ”koventaa ja pidentää erektiota, lisää ejakulaatiovolyymia (eli spermaa tulee voimakkaammin), auttaa pidentämään pidätyskykyä ja lisää muutenkin seksielämää”.

 

Sivuston kuvissa on vähäpukeisia, nuoria naisia, jotka roikkuvat miehen jaloissa kiinni, ilmeisesti haluten päästä käsiksi hänen ”elefantin kärsän” kokoiseen elimeensä.

 

Vau. Tämä kaikki kuulostaa niin kovin hienolta. Hyvää seksiä, enemmän ja kauemman aikaa, kokonaan uusi elämä.

 

Päätinkin siis tilata itselleni heti ajan operaatioon. Mutta mitä ihmettä… Olin lukenut sivustoa huolimattomasti. Eihän siellä tarjottukaan kirurgista operaatiota, vaan ”peniksenlaajennuspakettia”.

 

Hmm. Penislaajennuspaketti. Mitä ihmettä…

 

Ja sitten opin, että koko homma on kiinni aivoista.

 

Koska erektio syntyy aivojen käskystä lähettää verta penikseen, voidaan aivoja ”huijata” tähän temppuun. Tämä onnistuu laittamalla peniksesi lähimaastoon laastarin, jossa on aineksia, jotka stimuloivat aivosi lähettämään tätä viestiä. Tämä taas stimuloi peniksesi kudoksia.

 

Näin syntyy efekti, jota voidaan nimittää ”peniksen kehonrakennukseksi”. Saat uusia kudoksia vanhojen päälle, ja pian peniksesi on lihaksikas ja paksu kuin elefantin kärsä.

 

Epäilijöitä varten sivulle on koottu asiakkaiden kokemuksia tuotteen käytöstä. Jonkinlaista vaaleanpunaista herkkutatin näköistä, Photoshopilla duunattua jättipenistään kädessä pitelevä mies kertoo: ”Kiitos ilmaisista näytteistä. Olin ensi alkuun skeptinen koko tuotetta kohtaan. …. Mutta kolmen viikon jälkeen tunsin itseni pornotähdeksi. Kuuden viikon jälkeen olin saavuttanut jo valtavan koon! Lähettäkää minulle lisää tätä kamaa. Jeff D. Miamista”

 

Homman ihanuus piilee siinä, että koko lysti maksaa vain 199,95 dollaria.

 

Mutta voi. Tilauksia voi tehdä vain jos omistaa luottokortin. Ja minulla on pelkkä Visa Electron.

 

Siihen se kaatui.

Elefantin kärsä jäi minulle vain unelmaksi.